Astragalus - cea mai bună armă împotriva virușilor de toamnă

Cu siguranță cunoașteți această situație. Nas plin, cefalee, dureri în gât, febră, oboseală. Odată cu apariția zilelor secetoase, organismul slăbește. Dacă nu avem o apărare bună, putem ceda cu ușurință la virusuri și răceli neplăcute.

Mai ales în vremurile unei pandemii de coronavirus, suntem excesiv de sensibili și devenim neliniștiți cu fiecare tuse. În această perioadă, este important să vă consolidați imunitatea, astfel încât organismul să fie pregătit să facă față capcanelor perioadei de gripă. Cum să o facă?

În primul rând, este necesar să ne gândim la imunitate înainte de toamnă. Evitați alimentele nesănătoase, întăriți-vă, faceți mișcare și mâncați multe vitamine. Dacă nu v-ați gândit la imunitate în timpul verii, avem o soluție excelentă pentru voi. Unele plante sunt potrivite în special pentru toamnă. De exemplu, Astragalus.

ASTRAGALUS sau „Astragalul” este folosit în medicina tradițională chineză de mii de ani. Are cel mai mare efect, mai ales în întărirea sistemului imunitar. Numele chinezesc -huang qi- înseamnă în traducere qi (chi), „chi” este o expresie pentru putere, vitalitate și capacitatea de a rezista stresului fizic și mental. Astragalii stimulează celulele sistemului imunitar să producă așa-numiții interferoni.

Aceste proteine ​​extrem de active sunt esențiale pentru eradicarea infecțiilor virale. Utilizarea regulată a astragalului crește numărul de celule stem din măduva osoasă și astfel favorizează formarea de celule albe din sânge, limfocite T citotoxice.

Acestea se mută eficient și în cantitatea necesară în zonele afectate de infecții. Prin urmare, Astragalus este foarte eficient nu numai pentru răceli, gripă și infecții ale căilor respiratorii superioare. Studiile medicale arată în mod clar ajutorul său semnificativ la pacienții al căror sistem imunitar a fost suprimat de chimioterapie sau radiații în cancer. Ajută în special la: 

  •       apărarea naturală a organismului - susține sistemul imunitar
  •       creșterea rezistenței fiziologice a organismului în condiții solicitante
  •       menținerea nivelului normal de zahăr din sânge și a tensiunii arteriale normale
  •       susținerea mobilității articulațiilor
  •       menținerea funcționării normale a sistemului vascular și a sistemului cardiovascular
  •       susținerea funcției excretorie a rinichilor și a vezicii urinare
  •       stimularea motilității spermei

·       rezistență în timpul ciclului premenstrual

  •       ameliorarea simptomelor menopauzei
  •       Adaptogen - promovează rezistența mentală și fizică
  •       Antioxidant - ajută la protejarea celulelor și a țesuturilor de deteriorarea oxidativă
  •      

Și în zilele uscate și în timpul iernii, vă recomandăm să luați Astralagus pentru a întări imunitatea.

 Îl puteți cumpăra în tablete, care se dizolvă rapid și ajută imediat.